Dagens ret

Overskrift 2

19.  – 25. oktober 2020 (uge 43)

Mandag

Frikadeller med hvide kartofler, rødkål, agurkesalat og brun sovs

Tirsdag

Paprikagryde med cocktailpølser, rysteribs og pomfritter

Onsdag

Sprængt spidsbryst med peberrodssovs, persille vendte kartofler og græskarsalat

Torsdag

Ossobuco med grov mos, kål og ølsovs

Fredag/ALLE ugens dage

Stegt flæsk med hvide kartofler, rødbeder og persillesovs

Lørdag – OBS først fra kl. 17

Ribbensteg med hvide kartofler, brun sovs, rødkål og agurkesalat

Søndag – fast hver søndag

Gammeldags oksesteg, hvide kartofler, waldorfsalat, agurkesalat, tyttebær og skysovs

Dagens ret serveres fra kl. 12.00 – dog undtaget lørdag hvor den først serveres fra kl. 17.00

Mandag – torsdag 89,- / Fredag – søndag 99,-

OBS pt. ingen salatbar – dette for at undgå unødig smitte af COVID-19