Dagens ret

20. – 26. januar 2020

Mandag

Svensk pølseret og hvidkåls råkost med tyttebær

Tirsdag

Hjemmelavet biksemad med spejlæg, rødbeder og bearnaise

Onsdag

Brændende kærlighed med mos, purløg og hjemmesyltede rødbeder

Torsdag

Hamburgerryg med grønlangkål, hvide- og brunede kartofler og sennep

Fredag

Stegt flæsk med hvide kartofler, rødbeder og persillesovs

Lørdag

Frikadeller med hvide kartofler, surt, rødkål og brun sovs

Søndag fra kl. 12.00

Gammeldags oksesteg, hvide kartofler, waldorfsalat, agurkesalat, tyttebær og skysovs

 

Dagens ret serveres fra kl. 17.00 – fredag og søndag dog allerede fra kl. 12.00

 

Mandag – torsdag 89,- / Fredag – søndag 99,-

Inkl. salatbar