Dagens ret

21. – 27. januar 2019

Mandag

Stegt laks, rejesauté med friske urter, hummersauce og bagt kartoffelmos

Tirsdag

Biksemad med hjemmesyltede rødbeder og bearnaise

Onsdag

Forloren hare med brun sovs, hvide kartofler og hvidkålsråkost

Torsdag

Labskovs med hjemmesyltede rødbeder, rugbrød, purløg og smør

Fredag

Stegt flæsk med hvide kartofler, rødbeder og persillesovs

Lørdag

Ribbenssteg med hvidekartofler, brun sovs, surt og rødkål

Søndag*

Gammeldags oksesteg, hvide kartofler, waldorfsalat, agurkesalat, tyttebær og skysovs

Serveres fra kl. 17.00 – fredag og søndag dog allerede fra kl. 12.00

Pris 85,-

*Søndag 89,- / 110,- for en stor portion inkl. salatbar