Onsdag, torsdag & fredage fra kl. 11.30 – 14.30
Sild
Marineret sild med smilende æg, karrysalat og rødløg 59,-
Havstryger kryddersild med smilende æg, mayonaise, bacon og rødløg 59,-
Anrettet på friskbagt rugbrød smurt med fedt
Fisk
Rødspættefilet – paneret og friteret med remoulade, håndpillet rejer, citron og dild 65,-
Rødspættefilet – paneret og friteret med mayonaise, håndpillet rejer, citron og dild 65,-
Røget laks med kartoffel, mayonaise og purløg 75,-
Æg med håndpillet rejer, mayonaise og citron 65,-
KØD
Kyllingesalat på smørristede rugbrød med friteret gulerod 69,-
Dyrlægens natmad med saltkød, sky, rødløg og karse 69,-
Roastbeef med remoulade, ristede løg, agurkesalat og peberrod 65,-
Anrettet på friskbagt rugbrød med smør
Selskaber på 6 personer og derover skal forudbestilles
Se også hele vores faste menukort her